Zlatan Ibrahimovic se bucură de libertate

Embed:

Zlatan Ibrahimovic se bucură de libertate! Rămas fără contract, suedezul se recuperează după accidentare şi îşi ocupă timpul cu ce poate - îşi distrează fanii de pe Instagram.

După accidentarea urâtă suferită la genunchi, jucătorul a suferit câteva decepţii - nu şi-a prelungit contractul cu Manchester United, iar ofertele venite de la alte cluburi încă nu l-au impresionat pe Zeul Ibracadabra! Ca fanii să nu îi simtă lipsa, suedezul se distrează pe Instagram - recent a publicat o poză amuzantă în care a imprimat o cupură uriaşă de 1000 crone cu chipul lui. „Îl aveţi pe Franklin, mă aveţi şi pe mine!“, a comentat Zlatan poza.
Chiar dacă unii fani ai fotbalului suedez ar visa la o astfel de cupură, autorităţile se pare că încă nu s-au gândit la asta!

La o zi după această poză, Zlatan le-a amintit fanilor şi despre faptul că a rămas într-o formă de invidiat. A postat o poză de-alui cu legendarul King Kong şi a adăugat comentariul: «King și Kong».

Ibrahimovic s-a mutat la „Manchester United“ în vara anului 2016 și a semnat un contract pe termen de un an. Zlatan a marcat 28 de goluri în 46 de meciuri oficiale ale sezonului 2016/17.

Lasă un comentariu