Vitalie Damaşcan ar putea deveni primul fotbalist moldovean, care va ajunge în Anglia, în Premier League

Embed:

Oferte generoase pentru componenţii echipei Sheriff Tiraspol în urma celor două titluri cucerite în 2017 în Divizia Naţională, dar şi în urma evoluţiei surprinzătoare din Liga Europei.

Astfel, potrivit impresarului Leonid Istrati, golgheterul "viespilor" Vitalie Damaşcan ar putea deveni primul fotbalist moldovean, care va ajunge în Anglia, în Premier League.

"M-am văzut cu preşedinte al unui club important din Anglia. MUSCA Foarte mult va depinde de perspectiva pentru acest jucător. Vrem să găsim o echipă, unde el va avea jocuri în picioare. Aici foarte mult contează şi părereea clubului Sheriff".

Tiraspolenii au cucerit trei trofee cu Roberto Bordin pe banca tehnică. Potrivit lui Istrati, italianul are oferte din Rusia şi Turcia.

Reprezentantul lui Bordin afirmă că tehnicianul va rămâne la gruparea tiraspoleană chiar dacă Sheriff-ul nu se va califica în şaisprezecimile Europa League.

"Conducerea Sheriff-ului e foarte maximalistă, dar şi înţeleaptă. Pentru un eventual eşec nimeni nu îl va pedepsi cu rezilierea contractului".

Cel mai important meci al anului pentru campioana Moldovei se va disputa joi în Danemarca.

Sheriff Tiraspol va întâlni în deplasare pe FC Copenhaga, iar echipa din stânga Nistrului are nevoie de cel puţin un punct pentru a obţine o calificare istorică în primăvara Ligii Europei.

Partida va fi transmisă în direct de Canal 3 de la ora 20:00.

Lasă un comentariu