Visul tuturor femeilor, de a avea o siluetă perfectă fără efort, pare a fi realizabil!

Embed:

Visul tuturor femeilor, de a avea o siluetă perfectă fără efort, pare a fi realizabil! O companie din Marea Britanie a prezentat în cadrul Târgului Internaţional de Telefonie şi Comunicaţii din Barcelona un dispozitiv pentru slăbit care stimulează creierul. Acesta a fost intitulat ,,Modius” şi funcţionează doar după ce este montat pe capul utilizatorului.

Şi creatorul dispozitivului Jason McKeown a luptat cândva cu kilogramele în plus.

"Ştiu cât de dificil este să slăbeşti. De asemenea, ştiu cât de greu este să menţii procesul de slăbire."

Jason crede că motivul pentru care pierderea kilogramelor încetineşte şi ulterior ne aduce în prag de a renunţa la sport şi dietă, este ascuns adânc în creierul nostru.

Astfel, noul aparat are scopul de a stimula creierul. Acesta poate influenţa hipotalamusul,iar în consecinţă, determină procesul de slăbire. Mai mult, dispozitivul poate transmite creierului impulsuri electrice care stimulează metabolismul. Invenţia trebuie purtată timp de o oră pe zi şi nu are efecte negative. Compania a creat şi o aplicaţie, care poate monitoriza rezultatele utilizatorilor.

Potrivit creatorilor, aparatul are acelaşi efect pentru femei şi bărbaţi. Până în prezent, 3000 de persoane au apelat la invenţia britanică pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar numărul acestora este în creştere. Dispozitivul costă în jur de 400 de euro, iar persoanele care nu sunt mulţumite de rezultat, îl pot returna în trei luni de la cumpărare.

Lasă un comentariu