Violată, apoi bătută crunt până la moarte. Rezultatele autopsiei minorei din Moldova, ucise în Germania, au confirmat versiunea iniţială a autorităţilor

Embed:

Rezultatele autopsiei Susanei, copila din Moldova de 14 ani, ucisă în Germania, au confirmat versiunea iniţială a autorităţilor. Minora a fost violată, apoi bătută crunt până la moarte. Individul care a comis odioasa crimă este Ali Bashar, un irakian de 20 ani.

După săvârşirea crimei, el a fugit în Irak, însă a fost extrădat autorităţilor germane. Audiat de procurorii din Wiesbaden, individul a declarat că împreună cu prietenii lui şi Susana au plecat într-o excursie. Acolo, pe fondul consumului de alcool şi droguri, între Ali şi minora din ţara noastră s-a iscat o ceartă, iar el ar fi lovit-o de câteva ori peste faţă.

Individul a ucis-o atunci când tânăra l-a ameninţat că va telefona la poliţie.

Acum, Ali se află în arest preventiv şi îşi aşteaptă sentinţa. Susana s-a stabilit împreună cu părinţii ei în Germania în luna februarie a acestui an. Minora locuia şi îşi facea studiile în oraşul Mainz. Asasinul ei, Ali Bashar, locuia într-o tabără de imigranţi din Wiesbaden, la 17 kilometri distanţă.

Lasă un comentariu