Viciul care îl poate băga după gratii

Embed:

Autorităţile luptă continuu împotriva consumatorii de droguri. Un alt individ a ajuns pe mâna ofiţerilor, după ce în locuinţa acestuia au fost depistate substanţe asemănătoare cu narcoticele.

Conştienţi că pot ajunge la închisoare, totuşi, unii nu se lasă de acest viciu. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, anterior judecat, care este acum cercetat penal pentru consum de stupefiante. Poliţiştii au avut dubii în privinţa tipului şi astfel au efectuat percheziţii autorizate la domiciliul acestuia.

În urma cercetărilor desfășurate în apartament, ofiţerii au ridicat trei seringi, în interiorul căruia se afla un conținut necunoscut, un aparat confecționat artizanal, dar și alte substanțe cu un miros specific de droguri. Toate probele incriminatorii au fost sigilate şi transmise Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare, pentru investigaţii.

Totodată au fost întreprinse măsuri de stabilire a provenienţei presupuselor narcotice, dar şi de identificare a altor complici de-ai bărbatului. Dacă rezultatele vor dovedi bănuielile oamenilor legii, suspectul riscă să-şi petreacă următorii până la şase ani în închisoare.

Lasă un comentariu