Viceprimarul Nistor Grozavu, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Embed:

30 de zile de arest la domiciliu pentru viceprimarul municipiului Chişinău Nistor Grozavu, învinuit în dosarul parcărilor cu plată. Procurorii au cerut anume arestul la domiciliu şi nu plasarea în izolator, deoarece funcţionarul a colaborat cu ancheta şi a oferit informaţii importante despre  modul de organizare schemei ilegale şi despre beneficiarii acesteia.

"A fost înaintat demers, de aplicare a măsurii preventive de arest la domiciliu. Dat fiind faptul că la moment, Nistor Grozavu colaborează cu organele de urmărire penală, a făcut declaraţii, iar declaraţiile acestuia în coraport cu materialele cauzei penale confirmă schema organizată, şi care sunt beneficiarii schemei organizate", a spus procurorul, Dumitru Robu.

Avocatul lui Nistor Grozavu afirmă că funcţionarul pledează în continuare nevinovat.

"Noi declaraţii am făcut de la bun început. Vina nu şi-a recunoscut-o nicicacum. Este proces verbal de bănuială, este proces verbal de înaintare a învinuirii, dar noi nu recunoaştem vina absolut", a spus avocatul, Iurie Mărgineanu.

Şi în privinţa altor şase persoane reţinute, inclusiv şeful Direcţiei Transport de la Primărie, Igor Gamreţchi, procurorii au cerut arest preventiv.
Lasă un comentariu