Unica platformă online din Moldova, care permite alegerea unui voiaj în străinătate

Embed:

Prima şi, deocamdată, unica platformă online moldovenească, care permite alegerea unui turneu în străinătate, a fost lansată la începutul lui martie. Un tânăr ambiţios a reunit într-un website informaţia de la toate agenţiile turistice locale. De la momentul lansării, pe pagina web au venit peste 450 de cereri.

"Se deschide site, unde vedem ca putem avea acces la toate agentiile intr-un singur loc, si ca sa gasim vacanta perfecta noi urmează să completam acest formular".

Pentru a depune cererea trebuie completată o anchetă simplă, în care sunt indicate: numele, adresa e-mail, destinația turistică preferată, suma disponibilă şi data plecării. Timp de 24 de ore, vă sunt prin expediate prin e-mail trei cele mai potrivit oferte. În baza de date, potrivit autorului proiectului, figurează doar agenţiile de turism de încredere.

”După ce ai găsit o vacanţă prin intermediul platformei noastre, ai fost, te-ai odihnit eşti telefonat de către colegii noştri şi intrebat dacă toate obligaţiunele au fost respectate de către această agenţie. Companiile care au un raiting mai jos de mediu, sau nu lucrăm cu ele, sau primesc foarte puţine solicitări”, a declarat creatorul platformei web, Alexandru Ceban.

Autorul proiectului a muncit mult pentru a crea un sistem optimal de căutare a informaţiilor utile, care pot fi de un real folos pentru toţi cei, care vor dori să-l folosească. Pe lângă algoritmul original de selectare a variantelor optime, el personal s-a ocupat de design.

”Prezentăm anume trei oferte deoarece în urma sondajelor de marketing s-a demonstarat că utilizatorul înainte să ia decizia de cumpărare, analizează două sau trei oferte. Dacă îi dai prea multe opţiuni, consumătorul poate să nu se orienteze şi să nu ia nici una”, a spus creatorul platformei web, Alexandru Ceban.

Lansarea proiectului l-a costat 1000 euro. Acum Alexandru lucrează la crearea variantei ruseşti a website-ului şi la îmbunătăţirea graficii. Totodată, el intenţionează să atragă în proiect mai mulţi operatori turistici. Nu toţi, însă, au mare încredere în sistemul de rezervare online.

”- Eu aş rezerva prin agenţie turistică. - De ce? - Pentru că imediat îţi prezintă toate condiţiile''. 

”Este util în situaţiile, când nu ai suficientă experienţă şi informaţii, atunci, te pot ajuta agenţiile turistice''.

''Agenţiile turistice au un program fixat, care corespunde cu orele noastre de lucru. Este greu să găseşti timp, ca să ajungi la ei. Online, sau prin cunoscuţi, mai uşor faci legătura, te întâlneşti în timpul comod şi… ai plecat''.

Potrivit statisticilor oficiale, în anul 2017, majoritatea celor care au plecat în străinătate au indicat drept scop ''odihna''.

Lasă un comentariu