Un Weekend ca-n filme! Cele mai tari blockbuster-e şi eroi neînfricaţi, doar la Canal 3

Embed:

Atenție, se anunță un Weekend ca-n filme la Canal 3!!! Cele mai tari blockbustere şi eroi neînfricaţi vă sunt alături cât e ziua de lungă!

Sâmbătă începând cu ora 9 îl vedeți pe Silvester Stallone cu ”Glonț în cap”! Jimmy Bobo, un asasin din New Orleans, face echipă cu un detectiv din New York într-o investigație de proporții, ce-i poartă până pe coridoarele puterii din Washington D.C..

Iar la ora 11 este declarat ”Cod roșu la Casa Albă”! Aceasta devine ținta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă și detonări de bombe, însuși Președintele Americii este luat prizonier.

La ora 13 Silvester Stalone este în rolul lui Ray Breslin - cel mai bun expert construiește, securizează și, cel mai important, testează închisorile.

Iar după știrile orei 20 urmăriţi pelicula fantastică ”300: Ascensiunea unui imperiu”. După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes își concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care dorește să unifice toate teritoriile grecești.

Duminica începe la ora 9, cu ”Parker”. Hoț experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit, este trădat de echipa sa și lăsat muribund la ultimul jaf, iar răzbunarea pe care o pune la cale va face deliciul peliculei.

La ora 11 faceți cunoștință cu Sherlock Holmes, care și-a construit reputația dezlegând cele mai încâlcite enigme, ajutat de, colaboratorul său de încredere, doctorul Watson.

Iar la ora 13 revine Jason Statham, de această dată în calitate de Curier!

Duminică seara, după știrile orei 20, ”Batman se întoarce într-o confruntare cu ”Pinguinul”. Acum însă în joc intră și Catwoman, din a cărei ghiare trebuie să scape eroul.

Lasă un comentariu