Un tânăr din Argentina a trecut prin zeci de intervenții chirurgicale, doar pentru a arăta ca un adevărat elf

Embed:

Cu siguranță, pasiunea unui tânăr din Argentina nu va fi înțeleasă de prea multă lume. Excepție fac, însă, fanii înrăiți ai renumitei francize "Stăpânul inelelor". Bărbatul a trecut prin zeci de intervenții chirurgicale, doar pentru a arăta ca un adevărat elf. Ei bine, i-a reușit, iar astăzi întoarce privirile tuturor trecătorilor de fiecare dată când își face apariția pe străzile din oraș.

În cazul lui Luis Padron, cifrele vorbesc de la sine. În total, tânărul a cheltuit 60 de mii de dolari pentru a-și realiza marele vis și, cel mai important, a suportat 40 de operații plastice.

Luis și-a inventat și o poreclă, prin care să se deosebească de semenii săi. Rolul de extraterestru și cel de elf l-au inspirat cel mai mult.

''M-am autointitulat "prinţul plastic", pentru că este o titulatură ce îmbină atât poveştile, cât şi lumea modernă care este plină de plastic. Am o colecţie foarte mare de 500 de lentile de contact pe care le folosesc de fiecare dată când am ocazia. Sunt modele diferite, culori diferite'', a spus pasionat de elfi, Luis Padron.

Zilnic, bărbatul stă câte două ore în fața oglinzii, pentru a-și face machiajul. Acesta folosește diverse produse cosmetice, dar și alte accesorii mai puțin obișnuite.

Luis Padron are 26 de ani, iar în viitor își propune să se transforme și în alte personaje din filmele celebre.

Lasă un comentariu