Un microbuz plin cu cărbune a luat foc

Un microbuz marca Ford plin cu cărbune a luat foc din senin. Maşina era parcată în curtea unui bloc de locuințe de pe strada Ginta Latină, iar în preajma acesteia se aflau mai multe autoturisme. Din fericire, pompierii au intervenit la timp şi au lichidat incendiul înainte ca focul să se extindă.
Embed:

Incendiul s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 23:00. Fumul gros nu a rămas neobservat de locatarii din zonă care s-au grăbit să dea alarma. În scurt timp, la fața locului a intervenit o autospecială şi un echipaj mobil al Batalionului de Reacţionare Operativă, care au constatat că fumul vine din cabina autovehiculului.

Pentru a-l deschide, pompierii au fost nevoiți să spargă geamul din spate. În cele din urmă, s-a constatat că microbuzul era plin cu saci cu cărbune din lemn.

Unul câte unul, aceștia au fost scoși afară, fiind stropiți cu apă, pentru a depista sursa incendiului. Focul a fost stins şi nimeni nu a avut de suferit.

Șoferul a fost informat despre paguba pe care a suferit-o. Acesta i-a povestit reporterului „Unității de Gardă” că în microbuz era circa o tonă de cărbune, care urma să fie descărcat a doua zi.

Cauza exactă a incendiului urmează să fie stabilită de către experţi.

Lasă un comentariu