Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino a declanșat o adevărată isterie în rândul suporterilor în Italia

Embed:

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino a declanșat o adevărată isterie în rândul suporterilor în Italia. Spre exemplu, la Milano, orașul marilor rivale Milan și Inter, magazinele oficiale ale lui Juve abia fac față vânzărilor: se cumpără câte un tricou pe minut.

Cristiano Ronaldo nici măcar nu a apucat să pășească pe pământ italian, că deja magazinul oficial a rămas fără literele necesare imprimării tricourilor cu numele starului portughez.

Fostul fotbalist al Realului, care se află în vacanţă în Grecia, va fi prezentat oficial la Juventus luni, 17 iulie. Din motive logistice, Juve nu va organiza o prezentare în fața suporterilor, asa cum s-a întâmplat când Cristiano a ajuns la Madrid, în 2009. Deși anterior, oficialii "Bătrânei Doamne" au preconizat să organizeze un eveniment în stil Hollywood în care să adune peste 41 de mii de suporteri, planurile au eșuat după ce zeci de mii de fani au anunțat că vin la aeroport.

Suporterii așteaptă acum weekendul pentru a afla momentul exact al sosirii portughezului în oraș.

Juventus îi va o oferi portughezului un salariu de 30 milioane de euro pe sezon. Cristiano Ronaldo, nu va fi, însă, nici pe departe cel mai bine plătit fotbalist al planetei. El este al treilea în top după Lionel Messi care are un salariu de 46 milioane de euro pe an, de la Barcelona şi Neymar, care încasează 36 de milioane de euro pe sezon, la PSG.

Lasă un comentariu