Tragedie cumplită în raionul Călărași! Un bărbat şi-a omorât soţia şi cei doi copii, apoi s-a sinucis

Embed:

Un bărbat şi-a omorât soţia şi cei doi copii minori, apoi s-a sinucis. Tragedie cumplită s-a produs în satul Hirova, raionul Călărași în noaptea de marţi spre miercuri. Cele patru cadavre au fost găsite abia aseară, de către o rudă.

Bărbatul a comis omorul din gelozie. Este versiunea de bază a poliţiei. Capul familiei nu vroia să-şi lese nevasta să plece înapoi la muncă în Israel. Poliţiştii au găsit şi un bilet de adio, în care bărbatul a scris că banii fac totul.

Tatăl femeii ucise spune că nici nu a reuşit să se întâlnească cu fiica sa revenită din Israel.

"Nici nu am văzut-o. Doi ani de zile am aşteptat-o. Şi gata nu a mai dovedit să vină. Nu aveau probleme. De amu cine ştie ce a fost la dânşii", a spus tatăl femeii ucise, Constantin Roşca.

Poliţiei presupune că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, şi-a înăduşit soţia şi cele două fiice minore în timp ce domeau. Apoi individul s-a sinucis.

Rudele bărbatului povestesc că acesta în repetate rânduri ameninţa că-şi va pune capăt zilelor când soţia va reveni din Israel. 

"A zis că dacă nu vine Anișoara el să se spânzură. Zicea că așteaptă momentul numai să vină și va face chestia asta: să se spânzure și gata. Că i-a fost greu cu copii, cu Viorica și cu Natașa".

Oamenii din sat sunt îngroziţi de cele întâmplate. 

"Eu când am auzit, m-a tăiat prin inimă. Era liniștit, băiat bun. Nu știu ce tragedie s-a întâmplat. Mama copiilor tocmai revenise de la muncă din Israel".

"Vreo două zile nu s-a auzit nimic vorbă prin ogradă. Nu stiu cine a fost acum seara și când a intrat... erau toți morți".

Potrivit informaţiilor preliminare familia nu se afla în evidenţa autorităţilor, deoarece nu au fost înregistrate cazuri de violenţă sau conflicte serioase.

Lasă un comentariu