Tineri cu chef de bătaie, reţinuţi

O petrecere nocturnă s-a încheiat pentru trei indivizi bătăuşi şi înfierbântați de alcool cu o vizită la Poliţie. Altercația dintre ei a început aproape de miezul nopţii, în curtea unui bloc de locuințe din sectorul Buiucani al Capitalei. Trezit din somn, unul dintre locatari a pus mâna pe telefon şi a chemat poliţiştii. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au fost luaţi la bătaie de tinerii agresivi.
Embed:

Individul întins pe podea şi doi amici de-ai săi au ajuns pe mâna oamenilor legii în urma unui apel telefonic la serviciul specializat 902.

Deplasându-se la adresa indicată, pe strada Eugen Coca, reprezentanţii forţelor de ordine au dat peste trei indivizi care-și împărțeau pumni și picioare de răsuna curtea blocului. Unul dintre ofiţeri le-a cerut bătăuşilor să pună capăt scandalului. Deranjați de intervenţia polițiștilor, indivizii şi-au redirecţionat supărarea asupra oamenilor legii, agresându-i atât verbal, cât și fizic.

Pentru a-i potoli pe tinerii cu chef de bătaie, ofiţerii au chemat în ajutor încă un echipaj de poliţie, împreună cu care i-au escortat pe agresori la sediul Inspectoratului Buiucani.

Spectacolul de prost gust a continuat însă şi acolo. Băuţi şi agresivi, indivizii şi-au permis să dea din nou în oamenii legii.

Potrivit primelor informații, aceşti tineri cu vârsta cuprinsă între 30 şi 32 de ani sunt originari din Găgăuzia.

Oamenii legii urmează să decidă sub incidenţa căror articole cad acţiunile lor şi cum vor fi pedepsiţi.
Momentan a fost pornit procesul penal, în baza articolului 349, pentru aplicarea violenței faţă de ofițerii de poliție. O astfel de infracțiune se pedepsește cu amendă de la 650 la 1.350 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității până la 180 ore sau închisoare de până la doi ani.

Lasă un comentariu