Teribil accident la Cimişlia. Un şofer a murit, iar un pasager a fost grav rănit

Embed:

Accident grav în satul Ecaterinovca, raionul Cimişlia. Un şofer de 62 de ani a murit, iar pasagerul acestuia a fost grav rănit, după ce microbuzul cu care cei doi transportau legume a ieşit pe contrasens și s-a tamponat frontal într-un autocamion. Cei doi bărbaţi, în stare critică au fost transportaţi la spitalul din Cimişlia, unde şoferul a decedat la scurt timp.

Martorii accidentului povestesc cu groază despre cele întâmplate.

"Microbuzul acesta s-a tamponat drept, că ăsta venea aşa, dar aista a vrut aşaia să treacă. Şi acela a adormit, nu ştiu ce era cu dânsul, când s-a tamponat, deodată l-o... Mort pe loc, şoferul de la microbuz".

În urma impactului, şoferul microbuzului a rămas blocat între fiare maşinii astfel încât a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare. La faţa locului a intervenit și o autospecială a pompierilor.

"Şoferul cu autocamionul furgon de model Iveco se deplasa spre oraşul Cimişlia. Ieşind la depăşire în raza indicatorului depăşirea interzisă şi linie continuă, în consecinţă s-a tamponat frontal cu autocamionul de model DAF care se deplasa regulamentar, direcţia spre oraşul Chişinău", a comunicat comisarul principal IP Cimişlia, Sandu Afanasev.

Şoferul microbuzului a murit la spitalul din Cimişlia. Fratele său, care era pasager, se află în stare critică în Secţia Reanimare. Şoferul celuilalt autocamion s-a ales cu leziuni uşoare.

Poliţia investighează toate circumstanțele producerii accidentul.

Lasă un comentariu