Tânără înjunghiată de un necunoscut

Clipe de groază pentru o tânără de 22 ani din Capitală. A fost atacată pe la spate, fiind lovită fără milă cu un obiect care i-a provocat mai multe răni. Întâmplarea, desprinsă parcă dintr-un film horror, s-a produs în jurul orei 23:00, în timp ce fata se îndrepta spre casă.
Embed:

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost anunțați despre producerea incidentului, aproape de miezul nopții.

Cei care au informat Poliţia, au fost părinții victimei. Deși a refuzat să vorbească cu jurnaliștii, mama tinerei le-a povestit oamenilor legii că fiica sa a ajuns acasă plină de sânge, iar singurul indiciu memorat este că agresorul vorbea în limba rusă.

Părinții au chemat ambulanța care a transportat victima de urgență la spital.

Contactat de echipa „Unității de Gardă”, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Medicină Urgentă, Petru Craveț, ne-a comunicat că victima a suferit câteva plăgi în regiunea spatelui şi a pieptului, dar și multiple zgârieturi în regiunea gâtului. Pacienta a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie de internare.

În urma analizării imaginilor video, surprinse de o cameră de supraveghere instalată în apropiere, atenția oamenilor legii a fost atrasă de către un individ care, cu puțin timp înainte de producerea incidentului, s-a învârtit prin preajma blocului de locuințe.

Polițiștii urmează să afle cine este tânărul suspectat și dacă are vreo legătură cu cele întâmplate.

Lasă un comentariu