Susţinătorii partidului "DA", în continuare fideli contrabandiştilor. Valeriu Cucu, în izolator

Embed:

Susţinătorii partidului "DA" sunt în continuare fideli contrabandiştilor. Aceştia au atacat din nou echipa noastră de filmare şi s-au dat în spectacol la Curtea de Apel. Avocaţii lui Valeriu Cucu, susţinător al mafioţilor Ţopa, au contenstat arestul acestuia, cercetat penal pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

Acelaşi manifestant agresiv, în urmă cu două săptămâni, a atacat jurnaliştii unui alt post de televiziune, în momentul în care erau filmate percheziţiile efectuate în depozitul lui Valeriu Cucu, acuzat de contrabandă. Răspunsul la întrebarea de ce este susţinută o persoană cercetată penal, a fost desul de agresiv.

"Asta e treaba mea, dar voi aţi venit să culegeţi minciuni".

Până la urmă, Curtea de Apel a menţinut arestul de 30 de zile stabilit de prima instanţă. 

Valeriu Cucu, a fost reţinut de oamenii legii în data de 28 martie, după ce mascaţii au depistat în depozitul său marfă adusă ilegal de la piaţa kilometrul 7, din Odesa. Nu este pentru prima oară când Valeriu Cucu ajunge în atenţia opiniei publice. În noiembrie 2015, Cucu, alături de mai mulţi membri ai Gărzii Populare, creată de Platforma „Demnitate şi Adevăr”, au dat buzna într-un depozit de pe teritoriul Uzinii de Tractoare din Capitală. Aceştia i-au pus cu mâinile la perete pe patronul întreprinderii şi alte câteva persoane, apoi l-au percheziţionat.

Lasă un comentariu