Suspectaţi de şantaj. Doi locuitori ai Capitalei ar fi ameninţat un tânăr, sub pretextul existenţei unei datorii fictive

Embed:

Urmează să facă declarații în faţa anchetatorilor, fiind vizați într-un dosar penal deschis pentru șantaj. Vorbim despre doi locuitori ai Capitalei, cu vârstele cuprinse între 22 și, respectiv, 29 de ani, care au fost reţinuţi recent de oamenii legii.

În urma investigaţiilor efectuate, procurorii au stabilit că acum câteva săptămâni, aflându-se în satul Hârtop, din raionul Cimişlia, suspecţii ar fi ameninţat şi aplicat forţa fizică asupra unui tânăr, sub pretextul existenţei unei datorii fictive.

Bănuiţii ar fi pretins de la victimă 1 500 de euro, după care l-au impus să scrie o recipisă prin care se obligă să transmită suma de bani. Tânărul, însă, a cerut ajutorul polițiștilor.

Astfel, tipii au fost reținuți acum 2 zile, in flagrant, chiar in momentul în care primeau o parte din bani de la victimă.

Cei doi se află în arest preventiv pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi de cele săvârşite, ei riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de până la 7 ani.

Lasă un comentariu