(P) Studio Webmaster - teritoriul de IT dezvoltare profesională

Studiind orice ghid de afaceri din Moldova, Dumnevoastră ați putea descoperi un fapt curios. Acest fapt constă în aceea că domeniul IT moldovenesc este prezentat de un număr foarte modest de companii vechi și experimentați. Aproape fiecare companie de astăzi, nu există mai mult de un an. Mai mult de 90% de companii care au existat cândva au fost capabili să-și desfășoare activitatea nu mai mult de 2 ani. Probabil, motivul acestor tendințe constă în noutatea acestui domeniul și un număr insuficient de cadre profesioniste. Totodată joacă un rol important lipsa abilităților de a câștiga bani producând sisteme informatice. Studio Webmaster este o excepție rară. Compania există aproape 10 ani, și în acest timp, crearea de site-uri a devenit o carte de vizită. Cu toate acestea, în pofida opinia generală, Studio Webmaster, au fost realizate peste 1500 de proiecte în domenii web, programare, crearea de aplicații mobile și de programe pentru optimizarea afacerii. 

În ce constă succesul echipei Studio Webmaster? Desigur, cheia succesului constă întotdeauna în profesionalismul angajaților. Acest lucru asigură calitatea produsului creat și posibilitatea de a câștiga competiția. Cu toate acestea, în mediul IT modern în Moldova este dificil, și uneori imposibil de a găsi un profesionist experimentat. Și ce face în acest caz compania Studio Webmaster? Compania crește specialiști! 

Baza succesului întotdeaună constă în cercetarea domeniul IT și mai multă practică. Acest motto este folosit în Studio Webmaster la toate nivelurile. În practică, se pare că fiecare specialist treptat efectuează tot mai multe proiecte complexe, care necesită existența unor mari cunoștințe tehnice, precum și abilități de a lua decizii și de a aplica abilități analitice. Această formulă întotdeauna arată rezultate excelente. La urma urmei, un profesionist adevărat nu numai are cunoștințe mari dar și să știe cum să le folosească. 

Mai multe realizări în fiecare zi. În condiții de piața slab dezvoltată supraviețuiesc doar cei care pot executa diferite tipuri de lucru. De aceea, în Studio Webmaster este facut accentul la creșterea abilităților în diferite domenii. Asta înseamna că specialistul trebuie fi experimentat în limba (sau limbele) de programare folosite în lucru, precum și să percepe infromații de baza din alte domenii (crearea designului, administrare, internet marketing). 

Echipa Studio Webmaster a ales cale complicată dar sigură. Această cale are nevoie de multe ore de munca grea. Totodată, rezultatele întotdeaună vor fi satisfacatoare. Compania a reușit să creească sute de proicete web dezvoltare aplicatii iOS, programele pentru automatizarea proceselor de afaceri de calitate înaltă pentru toți cei mai importanți jucatori în businessul mare din Moldova. plus la asta succesul companiei se manifestă în diferite materiale metodologice bazate pe activitatea companiei. Fiecare doritor poate întra pe paginile siteului Studio Webmaster și face cunoștința cu rezultatele studiilor, organizate de Studio Webmaster în domeniul de programare, web design și internet marketing. 

Profesionalism este calitatea care se crește cu multă hărnicie. În Studio Webmaster știu perfect și aplică cu succes practică această regulă.

 

Contacte

Studio Webmaster

Adresa: Moldova, Chișinău, 

Miron Costin 15/1

website: https://webmaster.md/ro/

Mob: +(373) 60-10-6666

P.

Lasă un comentariu