Spulberat de un tir în Călăraşi

Embed:

Şi-a găsit sfârşitul pe un carosabil din oraşul Călăraşi. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost zdrobit de un camion în momentul în care acesta ar fi adormit pe şosea. În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc.

Accidentul s-a petrecut astăzi dimineaţă, în jurul orei 3:00. Potrivit oamenilor legii, victima ar fi adormit în drum, iar şoferul camionului care s-ar fi deplasat regulamentar, nu l-ar fi observat pe bărbat şi astfel l-a lovit în plin.

Victima a ajuns sub roţile tirului, acolo unde şi-a găsit sfârşitul. La locul incidentului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, care au demarat investigaţii.

Din informaţiile preliminare, bărbatul decedat ar fi fost în stare de ebrietate. El este originar din oraşul Călăraşi. Potrivit poliţiei, conducătorul autocamionului s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 60 de ani. Pe cazul dat a fost deschis un proces penal.

Acum organele de drept efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Lasă un comentariu