Sport cu aluatul. Italianul care a fost desemnat de 12 ori campion mondial la acrobație cu blatul

Embed:

Cea mai delicioasă pizza este cea care "zboară" bine înainte să ajungă în cuptor! O spune italianul, care a fost de 12 ori desemnat campion mondial la acrobație cu blatul. Da, este şi asta o artă, pe care Tony Gemignani o stăpâneşte la perfecţie.

Faceți cunoștință cu Tony, bărbatul care jonglează cu blatul de pizza, la fel de bine ca băieții de la Harlem Globetrotter - cu mingea de baschet.

Auzind asta, sportivii l-au chemat la duel.

Tony Gemignani a fost de opt ori desemnat campion mondial la acrobaţie cu blatul şi de două ori s-a învrednicit de titlul oferit de Guinness Book pentru cele mai multe aruncări ale aluatului peste umăr, timp de 30 de secunde. Bărbatul însă se pricepe de minune și la preparat pizza. Este deținătorul a patru titluri mondiale pentru cea mai bună rețetă, iar talentul de bucătar l-a ajutat să-și deschidă 13 pizzerii în Statele Unite.

Așa că pentru participanții la Campionatul Mondial de Pizza, italianul este un idol.

Competiția se desfășoară anual, la mijlocul lunii aprilie, și adună sute de bucătari din toată lumea, care se întrec la diverse categorii: cea mai reușită rețetă, cea mai scumpă rețetă, dar și cea mai mare pizza. Totuși, cei mai mulți gură-cască adună proba de jonglerie cu blatul.

Lasă un comentariu