Soția jucătorului rus, Pavel Mamaev, a fost victima unei escrocherii

Embed:

Soția jucătorului rus, Pavel Mamaev, a fost victima unei escrocherii. Femeia a cumpărat un papagal cu 152 de mii de ruble, echivalentul a 46 de mii de lei moldovenești, dar pasărea s-a dovedit a fi una sălbatică și chiar agresivă.

Soția mijlocașului echipei "Krasnodar" și a naționalei din Rusia, Pavel Mamaev, a povestit jurnaliștilor că a devenit victima unor escroci dintr-un magazin de animale din Krasnodar.

Alana a văzut un papagal care, la prima vedere, i-a provocat mila. Stătea într-o colivie neîngrijită și părea nefericit. Vânzătorii i-au spus femeii că, de fapt, papagalul este unul de rasă, un Jacob roșu, născut în Rusia și crescut de stăpân. Mai mult, pasărea ar fi avut toate vaccinurile, documentele și da... nu costă deloc ieftin - 152 de mii de ruble, echivalentul a 2700 de dolari.

Ajunsă acasă cu noua vietate de companie, Alana a povestit pe o rețea de socializare că pasărea, pur și simplu, nu putea să zboare, iar când a pus-o pe umăr, aceasta a mușcat-o și a umplut-o de zgârieturi. Ulterior, s-a constatat că femeii i-a fost vândută o pasăre sălbatică al cărei preț nu depășește 30 de mii de ruble. Soția jucătorului a scris o plângere la Rospotrebnadzor, deși a declarat că nu va returna pasărea la magazinul zoo.

Lasă un comentariu