Șocant! O femeie din sectorul Botanica şi-a înjunghiat cei doi copii, apoi şi-a tăiat venele

Embed:

O nouă crimă îngrozitoare zguduie Capitala. O femeie din sectorul Botanica şi-a înjunghiat cei doi copii, o fetiţă de un an şi un băiat de 12 ani, apoi şi-a tăiat venele. Viaţa puştilor a fost salvată in extremis de soacra femeii, care a fost alertată de fiul său. După ce îşi va reveni, făptașa va fi supusă expertizei psihiatrice.

Tragedia s-a produs miercuri seara, aproape de miezul nopţii. Soţul femeii nu era acasă. La un moment dat, mama a luat un cuţit şi l-a înfipt de câteva ori în pieptul fetiţei sale, de doar un an. După aceea, şi-a înjunghiat de 20 de ori băiatul de 12 ani şi a încercat să se sinucidă. Autorităţile au fost anunţate de soacra agresoarei, care a primit un telefon de la fiul ei.

Tatăl copiilor nu-şi poate explica gestul soţiei.

"- Era în depresie, sau ce s-a întâmplat? - Da, e în depresie. - Ce v-au spus medicii?- Că trebuie să opereze fata, sper să fie totul bine. -I-aţi văzut?- Da. - Cu soţia dumneavoastră aţi vorbit? - Nu, mai târziu. - Nu v-aţi certat cu dumneaei în seara ceea? - Nu".

Starea băiatului înjunghiat este una critică.

"Copilul a fost luat în sala de intervenţii chirurgiale, a suportat intervenţii chirurgicale. El prezenta multiple plăgi pe torace, abdomen, membrele superioare, membrele inferioare, şoc hemoragic. Prognosticul rămâne rezervat vedem mai departe cum evoluează", a informat chirurgul Spitalul pentru Copiii Valentin, Vitalii Mihălceanu.

Micuţa de un an a fost transportată la Institutul Mamei şi Copilului şi se află în reanimare. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi spun că mama copiilor era o femeie liniştită.

"- Ieşea împreună cu copiii în fiecare zi, se plimbau, parcă era totul bine. - Ce credeţi că s-a întâmplat? - Nu ştiu, erau o familie cumsecade".

Mama copiilor a fost adusă la spital în stare critică. Ea a fost operată, iar acum este conştientă.

"- Medicii au prescris o consultaţie a pacientei la medicul psihiatru pentru a vedea ce stare generală are dumneaei. - A reuşit cineva dintre medici să vorbească cu ea, ştim de ce a făcut acest gest? - Au vorbit doar pe temă medicală şi nu alte lucruri şi amânunte. - Cum reacţionează când vorbesc cu ea? - Nicidecum, nicidecum nu reacţionează, cred că își dă seama de ce a făcut", a comentat purtătorul de cuvânt Spitalul de Urgență din Chişinău, Petru Craveţ.

"Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice. În cadrul cauzei penale aşteptăm răspuns de la Spitalul de Psihiatrie, pentru a putea stabili dacă femeia se afla la evidenţa medicului psihiatru sau nu", a comunicat purtătorul de cuvânt Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Poliţia a deschis o cauză penală pentru tentativă de omor.

Lasă un comentariu