Singura femeie din lume - îngrijitoare de răni a luptătorilor MMA

Embed:

La prima vedere, pare a fi o femeie obișnuită, în realitate, dă dovadă de o voință de fier. Vorbim despre singura femeie din lume - îngrijitoare de răni a luptătorilor MMA. Chiar dacă este o meserie deloc ușoară și care necesită o pregătire psihologică temeinică, femeia a reușit să o transforme în pasiunea vieții sale.

Inițial, dorința lui Valentine Swayze de a ajunge angajată a celei mai mari federaţii de arte marțiale de pe mapamond a fost respinsă.

"Mi s-a spus că nu există un loc disponibil pentru o femeie în acest sport. Am fost şi agresată fizic în ring, dar nimic din toatea astea nu m-a putut opri. Uneori, lupta se dă şi în afara ringului", a povestit îngrijitoarea luptători MMA, Valentine Swayze.

Sportiva a dat dovadă de multă determinare și putere, atunci când a ales să-și urmeze visul până la capăt. A fost gata să accepte până și sacrificiile, pe care a trebuit să le facă.

Valentine călătorește, astăzi, în zeci de țări, acolo unde are grijă de starea de sănătate a luptătorilor. Prin acţiunile sale, ea le oferă șansa de a mai urca măcar o dată în ring.

"Prima dată când am văzut cum sunt bandajate mâinile luptătorilor, am simţit fluturi în stomac şi am ştiut că asta vreau să fac în continuare", a spus îngrijitoarea luptători MMA, Valentine Swayze.

În anul 2014, Swayze a fost acceptată în marea comunitate UFC. Până atunci, timp de patru ani, a făcut voluntariat în cadrul a diverse organizații.

Lasă un comentariu