Silvia Radu a împlinit o sută de zile de când ocupă funcţia de primar interimar al Chişinăului

Embed:

Silvia Radu a împlinit o sută de zile de când ocupă funcţia de primar interimar al Chişinăului. Cu această ocazie, funcţionara a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare în care a vorbit despre cum era Primăria la venirea sa şi ce a făcut pentru a schimba situaţia de acolo în bine.

"M-am apucat să fac ordine şi să introduc disciplină. Am început cu măsurile de transparenţă. Totul este la vedere. Puteţi verifica pe ce se cheltuie banii dumneavoastră. Ne-am apucat să rezolvăm lucruri concrete. Facem ce nu s-a făcut în ultimii ani".

Printre realizările Silviei Radu se numără evacuarea zăpezii adunate pe marginea străzilor după lucrările de deszăpezire din Chişinău. În timpul interimatului Silviei Radu, mai mulţi şefi de la Primărie au fost retraşi din funcţiile de conducere, între care şeful Direcției generale Transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și cel al Direcţiei Educație, Tineret și Sport, Alexandru Fleaș.

Silvia Radu a devenit primar interimar al Capitalei, după ce Nistor Grozavu, care asigura interimatul acestei funcţii şi-a dat demisia şi a semnat o dispoziţie în acest sens.

Lasă un comentariu