Și pe arterele din Capitală se circulă ca pe muchie de cuțit. O ambulanţă s-a ciocnit cu un automobil care nu i-a cedat trecerea

Embed:

Și pe arterele din Capitală se circulă ca pe muchie de cuțit. O ambulanţă s-a ciocnit cu un automobil care nu i-a cedat trecerea deşi se deplasa cu girofarul inclus. Accidentul s-a produs noaptea trecută, la intersecția străzilor 31 August și Serghei Lazo.

"Ne deplasam la o solicitare urgentă la Telecentru cu girofarul inclus și brusc din partea stângă, de pe strada Serghei Lazo, mi-a ieșit o mașină în cale și nu am reușit să evităm impactul în urma căruia s-a produs o mică coliziune", a spus medic de pe ambulanţă, Vasile Toderaş.

Șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului a refuzat să vorbească în fața camerei. În automobil se mai aflau trei persoane. Niciuna dintre ele nu a avut de suferit.
Dacă va fi găsit vinovat, conducătorul auto se poate alege cu o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Tot noaptea trecută, alte două mașini au fost grav avariate, după ce s-au ciocnit la intersecția străzilor Mihai Sadoveanu cu Alecu Russo, din sectorul Ciocana al Capitalei. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul care venea de pe strada Mihai Sadoveanu. Acesta nu a cedat trecerea, iar impactul a fost inevitabil. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Şi în acest caz, conducătorul auto riscă o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Lasă un comentariu