Şi în cea de-a doua zi de Blajini, chişinăuienii au luat cu asalt autobuzele gratuite pentru a ajunge la Cimitirul Sfântul Lazăr

Embed:

Şi în cea de-a doua zi de Blajini, chişinăuienii au luat cu asalt autobuzele gratuite puse la dispoziţie de către Primărie, pentru a ajunge la Cimitirul Sfântul Lazăr. Autocarele care staţionau pe bulevardul Renaşterii Naţionale se porneau peste fiecare două-trei minute, aşa că mulţi nu se grăbeau să se îmbulzească în salonul plin, dar aşteptau următoarea maşină pentru a prinde un loc pe scaun. 

"Suntem foarte mulţumiţi de serviciile prestate. Vin unul după altul. Tocmai am ajuns, am cumpărat flori şi a venit rândul nostru. Mulţumim".

"Transportul circulă fără dificultate, nu este nicio problemă".

"Venim de la Botanica, de aici urcăm şi mergem direct la cimitir. Este foarte comod. Aceste autobuze vin unul după altul".

"Astăzi sunt mai puţin pasageri, respectiv nu necesită mai multe unităţi de transport. Autobuzele circulă ruta 27 şi C pe un orar stabilit, ruta D la necesitate în funcţie de fluxul de călători", a menționat directorul interimar ÎM Parcul Urban de Autobuze, Vitalie Copaci.

Autobuzele veneau unul după altul, în plus, călătoria este gratuită. Oamenii au rămas mulţumiţi.  

"Nimic nu trebuie să plăteşti şi e foarte comod. Mulţumim tare mult pentru asta".

"Într-adevăr mai faci economie de nişte bani până la cimitir".

Mulţi nu se grăbeau să urce în autobuzul plin cu oameni: aşteptau altul ca să ocupe un loc pe scaun.  

"E multă lume şi vreau pe scaun".

"Lumea vrea să ocupe loc, vedeţi că avem mâinile ocupate cu sacoşe, respectiv vrem să ne aşezăm".

În prima zi de Blajini, cu autobuzele puse la dispoziţie de municipalitate, spre cimitirul Sfântul Lazăr, tur - retur, au fost transportaţi aproximativ 47 de mii de pasageri.

Lasă un comentariu