Și-au făcut nevoile în faţa unui local

Unii oameni beau până uită şi de bunul simţ, şi de respect pentru cei din jur. Doi frați din Capitală, ambii beţi criţă, și-au făcut nevoile chiar în fața unui local din sectorul Râșcani. Deloc ruşinaţi de isprava lor, indivizii l-au insultat și agresat pe agentul de pază care le-a făcut observaţie, iar când au fost potoliţi cu spray lacrimogen, au avut tupeul să se plângă oamenilor legii, insultându-i mai apoi și pe ei.
Embed:

Potrivit agentului de pază, indivizii, care acum fac pe victimele, sunt cei care au sărit mai devreme la bătaie.

Văzând că agresorii nu au de gând să se potolească, agentul a cerut ajutorul colegilor. Oricum, nici prezenţa mai multor agenți de pază nu i-a speriat pe fraţii bătăuşi, care au continuat cu insultele. După câteva minute răbdarea agenţilor s-a terminat şi cei doi s-au trezit cu spay lacrimogen în ochi.
Oamenii legii au încercat şi ei să-i calmeze pe scandalagii, aceștia însă păreau de neoprit.

Pentru a le acorda bărbaţilor îngrijirile medicale necesare, poliţiştii au solicitat sprijinul medicilor de la Ambulanţă. Chiar şi așa, indivizii nu aveau de gând să renunțe la acțiunile lor huliganice.

După ce li s-a acordat asistenţa medicală de urgenţă, bărbaţii au fost transportați la Inspectoratul de Poliție Râșcani pentru documentarea cazului.

După o asemenea ispravă, ambii frați s-au ales cu dosar penal pentru huliganism nu prea grav.
Dacă vor fi găsiți vinovați, vor lua câte o amendă de la 10 la 50 de unități convenționale sau vor presta muncă neremunerată în folosul comunității cu o durată de la 20 la 60 de ore.

Lasă un comentariu