Şi-a recunoscut vina în faţa poliţiştilor

Embed:

Şi-au împărţit pumni în plină stradă. Este vorba despre doi bărbaţi care s-au luat la bătaie în urma unui conflict. Unul a ajuns la spital, iar, altul încătuşat. Mărul discordiei - un telefon mobil.

Incidentul a avut loc în jurul orei 2:00, într-un magazin situat pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana al Capitalei. Martorii la scena sângeroasă au sunat imediat la serviciul 112.

În scurt timp, au intervenit cei din Batalionul de Patrulare şi Reacţionare Operativă.

"Am primit informaţie de la operatorul 112, precum că pe strada Voluntarilor 16, bătaie în stradă. Venind la faţa locului a fost observată o persoană de genul masculin la sol, însângerată. Martorii oculari au comunicat că o persoană gen masculin l-a agresat".

La scurt timp persoana a fost reţinută.

La faţa locului a fost solicitată Grupa Operativă şi 903 pentru a acordarea primului ajutor medical persoanei vătămate.

Potrivit oamenilor legii, scandalul dintre cei doi a pornit într-un magazin din preajmă. Atacatorul consuma băuturi alcoolice împreună cu vărul său.

La un moment dat, victima ar fi sustras telefonul unuia dintre ei. Suspectul l-a ajuns din urmă în momentul în care acesta încerca să fugă. După un schimb de replici dure, cei doi s-au luat la pumni.

În faţa camerei de filmare, bătăuşul şi-a recunoscut vina. Doar că, spune el, a fost legitimă apărare, el fiind primul agresat.

"- Cauza a fost că el o vrut să fure telefonul.
 - Dvs. singur l-aţi bătut?
 - Singur l-am bătut.
 - Uitaţi-vă la mâna mea că e umflată aici".

"- L-aţi lovit într-atât de tare încât faţa dumnealui e umflată toată? 
 - Dintr-un pumn îmi fac o sfântă cruce, credeţi-mă. Dintr-un pumn între nas, iaca aşa l-am lovit dintr-un pumn, unul sub barbă şi unul în nas şi el a căzut jos şi gata".

Ulterior, la locul incidentului au ajuns şi poliţiştii din grupul operativ.

De asemenea, a fost solicitat şi ajutorul medicilor, care au acordat bărbatului bătut îngrijiri medicale, totodată, fiind transportat la spital. El s-a ales cu comoţie cerebrală. Nu am reuşit să vorbim cu el pentru a afla versiunea sa.

Tânărul agresiv a fost încătuşat şi escortat la Inspectoratul Botanica pentru audieri. El riscă un dosar penal pentru vătămare corporală.

Lasă un comentariu