Şi-a abandonat automobilul avariat

Embed:

Cât pe ce să fie înghiţit de o gaură săpată în asfalt. Un conducător auto a ajuns cu maşina pe marginea unei gropi imense aflată pe partea dreaptă a unui carosabil din Sectorul Botanica al Capitalei.

Speriat probabil după momentele de groază prin care a trecut, dar şi că el ar putea fi pedepsit, şoferul şi-a luat plăcuţele cu numerele de înmatriculare şi a dispărut. Automobilul a rămas avariat şi abandonat la locul impactului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 01.00 noaptea în apropiere de intersecţia străzilor Burebista cu Sarmizegetusa. Cel mai probabil un martor a surprins momentul şi a anunţat oamenii legii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat automobilul marca Chevrolet, părăsit la marginea gropii.

Aceasta a fost săpată de ceva vreme de către angajaţii ”Apă-Canal Chişinău”, iar pe teritoriul adiacent au fost instalate indicatoare. În urma cercetărilor, poliţiştii au observat că o sumă de bani este împrăştiată în salonul automobilului.

De asemenea, pe bancheta din spate a maşinii era instalat un scaun auto pentru copii. Poliţiştii urmează să identifice şoferul automobilului şi să stabilească circumstanţele exacte ale producerii accidentului. Doar după aceea se vor expune pe marginea acestui caz.

Lasă un comentariu