Sheriff Tiraspol va disputa, mâine, cel mai important meci din acest sezon

Embed:

Sheriff Tiraspol va disputa, mâine, cel mai important meci din acest sezon. Campioana Moldovei a făcut deplasarea în Danemarca, pentru confruntarea cu FC Copenhaga, ultima partidă din faza grupelor Ligii Europei.

Vestea bună pentru Roberto Bordin este că tehnicianul italian va putea conta pe toţi jucătorii în partida de pe Parken Stadium. Chiar şi pe belgianul Ziguy Badibanga, eroul tiraspolenilor din "dubla" cu Lokomotiv Moscova.

"Scopul nostru este să obţinem calificarea în şaisprezecimile Ligii Europa. Sper să jucăm bine împotriva celor de la FC Copenhaga şi să obţinem un rezultat bun. Danezii au o echipă bună, sunt extrem de periculoşi pe contraatac. Nici noi nu avem o echipă slabă.Trebuie să jucăm în stilul nostru, la fel cum am făcut-o în partidele anterioare"

FC Copenhaga are o evoluţie slabă în acest sezon în campionatul intern. Echipa pregătită de Stale Solbakken este pe cinci în clasamentul Superliga, la 17 puncte distanţă de liderul Brondby.

Partida dintre FC Copenhaga şi Sheriff Tiraspol este programată mâine şi va putea fi urmărită în direct la CANAL 3, de la ora 20.00.

Lasă un comentariu