Sheriff, spaima danezilor

Embed:

Sheriff Tiraspol a devenit o echipă de temut în urma evoluţiilor din Liga Europei. Elevii lui Roberto Bordin i-au pus serios pe gânduri pe jucătorii de la FC Copenhaga, înaintea partidei din această seară de pe Parken Stadium.

Uros Matic, fratele lui Nemanja Matic de la Manchester United, a declarat pentru site-ul oficial al clubului danez că se aşteaptă la un meci dificil şi că nu subestimează campioana Moldovei. Mijlocaşul sârb a mai menţionat că scopul echipei sale este să câştige acest meci şi să obţină calificarea în următoare rundă.

Tiraspolenii vor avea parte de o atmosferă incendiară pe arena din Copenhaga şi asta datorită suporterilor danezi. Pe lângă faptul că ştiu să facă spectacol în tribune, fanii echipei scandinave sunt recunoscuți pentru spiritul fair-play.

În cadrul unei gale organizate de FIFA, aceştia s-au clasat pe locul trei într-un top al celor mai buni fani din lume. Ei s-au remarcat printr-un gest emoţionant în timpul celebrării succesului din Cupa Danemarcei în luna mai.

Lasă un comentariu