Serafim Urechean: Maia Sandu și Andrei Năstase au compromis mișcările protestatare din țara noastră

Embed:

Maia Sandu și Andrei Năstase au compromis mișcările protestatare din țara noastră. Declarația aparține fostului primar al Capitalei, Serafim Urechean, și a fost făcută în cadrul emisiunii "Important" de la TVC 21. Urechean mai spune că liderii opoziției se contrazic, deoarece acum un an, aceştia strigau că vor alegerea directă a deputaților, iar acum se pronunţă împotriva schimbării sistemului de vot.

- Ei erau cei care țipau în stradă circumscripții uninominale, ca apoi să se întoarcă la, cum zicea unul din președinții Parlamentului, la 380 de grade.

- Dumneavoastră nu credeți în viitorul politic al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase.

-Nu, a comentat fostul primar al Capitalei, Serafim Urechean.

Fostul primar al Chișinăului afirmă că situația politică din țară se poate îmbunătăți doar dacă va fi modificat sistemul electoral. Urechean spune că susține trecerea la votul uninominal.

"Eu consider că primul Parlament care a fost ales pe circumscripții uninominale a fost cel mai eficient. Fiecare deputat trebuie să-și cunoască alegătorii", a spus fostul primar al Capitalei, Serafim Urechean.

Serafim Urechean a mai declarat că este gata să candideze la viitoarele alegeri parlamentare, dacă va fi modificat sistemul electoral.

Lasă un comentariu