Se caută proprietarul a 20 de mii de lei. O vânzătoare din Piața Centrală a găsit o sacoșă plină cu bani

Embed:

În ajun, la Piaţa Centrală a fost găsită o sacoșă cu 20 de mii de lei. Banii au fost predaţi poliţiei, care acum încearcă să identifice proprietarul, pentru a-i restitui pierderea.

Între timp, două vânzătoare prezintă versiuni diferite privind depistarea banilor.

"Cineva mi-o transmis un săculeț de bani că o fost găsit la colțul frigiderului la care eu lucrez".

În ajun această vânzătoare a spus poliţiei că anume ea a transmis administraţiei pieţei banii găsiţi. Astăzi însă, femeia şi-a schimbat mărturiile, menţionând că administraţia a fost anunţată de o altă vânzătoare, cea care, de fapt, a şi găsit punga cu bani. 

"- De ce nu v-aţi dus dumneavoastra la administraţie? - Eu nu pot să mă duc, eu nicidecum nu pot lăsa locul de muncă".

Iar Antonina Anoşina, cea care a ridicat de jos punga cu bani are o versiune proprie asupra acesti caz. 

"Eu mergeam din Piaţă şi exact aici erau banii lângă frigider. Eu am ridicat şi am întrebat a cui sunt banii. Iar femeia se întoarce şi spune sunt banii noştri şi a luat punga de la mine", a spus femeia care a găsit punga cu bani, Antonina Anoşina.

"I-am pus într-o cutie acolo dacă cineva se întoarce mai apoi i-am pus în buzunar".

Ambele femei lucrează la Piaţa Centrală. Antonina Anoşina are 29 de ani şi creşte un copil mic, având un salariu lunar de patru mii de lei. Cele 20 de mii găsite este o sumă astronomică pentru dânsa, dar totuşi, s-a dus la administraţie cu banii găsiţi şi a povestit cum s-a întâmplat totul.

"Ea tremura, tremura mai că să plângă. A procedat foarte frumos. Cam rar aşa gesturi. De 25 de ani de când lucrez aici au fost zeci de pierderi dar aşa sume mari încă nu am avut", a povestit şeful de gospodărie, Piaţa Centrală, Anatolie Godoroja.

Antonina spune că s-a pus în pielea celui carea pierdut banii. 

"Eu lucrez ca să obţin un ban şi omul care a pierdut banii la fel. Poate e într-o situaţie în care are urgent nevoie de bani. Am hotărât să fac o faptă bună", a menţionat femeia care a găsit punga cu bani, Antonina Anoşina.

De două zile Piaţa Centrală vuieşte despre cele 20 de mii de lei găsite. 

"Eu tot aşa aş face. La banul străin nu trebuie să te bucuri că poţi să păţeşti ceva".

Proprietarul este aşteptat să-şi recupereze pierderea. Deşi anunţul privind găsirea pungei cu bani a fost difuzat în repetate rândui la Piaţa Centrală, deocamdată, nimeni nu a venit să-i ridice.

"Inspectoratul de Poliție Centru solicită ca persoana în adiacentul Pieței Centrale a pierdut o sumă în jur de 20 de mii de lei, pe strada Armenească, pentru a se apropia în incinta inspectoratului pentru a ridica banii".

Lasă un comentariu