Scandalul cu fotbalistul suspendat pentru pariuri a ajuns la o nouă etapă!

Embed:

Scandalul cu fotbalistul suspendat pentru pariuri a ajuns la o nouă etapă! Joey Barton, mijlocaşul lui Burnley de pe locul 16 în Premier-League, a fost suspendat de Federația Engleză de Fotbal pentru 18 luni, după ce a recunoscut că a jucat la casele de pariuri.

Sancțiunea a venit după o anchetă din care a reieșit faptul că Barton a jucat la pariuri în fiecare săptămână de cel puțin trei ori, lucru interzis de regulament. În plus, fotbalistul în vârstă de 34 de ani a fost amendat și cu 30 de mii de lire sterline. Forul englez susţine că Barton ar fi pariat între 26 martie 2006 şi 13 mai 2016 - deci, timp de 10 ani - de 1260 de ori.

Legitimat în 2016 la clubul scoțian Glasgow Rangers, Joey Barton a fost suspendat pentru un meci de către Federaţia Scoţiană de resort, de asemeni pentru încălcarea regulamentului privind pariurile.
Fostul fotbalist al cluburilor Manchester City, Newcastle United, Queen's Parc Rangers şi Olympique Marseille a fost implicat de-a lungul carierei în mai multe cazuri controversate.

Barton a accidentat un pieton în 2005, în timp ce se afla la volanul maşinii sale, iar trei ani mai târziu, în 2008, el a ispășit o pedeapsă de şase luni de închisoare, pentru că a generat un scandal violent.

Lasă un comentariu