Scandal între fete cu final la poliţie

Embed:

Scandal nocturn cu final la poliţie. Mai multe tinere au ajuns să dea explicaţii în scris după ce ar fi fost bătute şi ameninţate.

Culmea este că se acuză reciproc. În timp ce două dintre fete susţin că au fost atacate de celelalte două, acestea, la rândul lor, le acuză de agresiune şi pătrundere în locuinţă. Cert este că pentru a calma spiritele încinse a fost nevoie de intervenţia ofiţerilor de la Batalionul de reacţionare operativă.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, în Sectorul Centru al Capitalei. Potrivit oamenilor legii, intervenţia poliţiei a fost solicitată după ce între cele două tabere ar fi izbucnit un conflict violent.

Fetele care susţin că au fost bătute de către tinerele de etnie romă spun că acestea s-au luat de ele pe stradă. Rămâne neclar, totuşi, cum presupusele agresoare au ajuns în locuinţa lor.

Pe de altă parte, presupusele agresoare resping toate acuzaţiile şi susţin că, de fapt, ele au fost cele înjurate şi bătute.

Într-un final, toate cele patru fete au fost conduse la poliţie pentru audieri. Oamenii legii urmează să stabilească de la cine a pornit, totuşi, conflictul şi cine pe cine l-a bătut. Tinerele care se vor dovedi vinovate riscă amendă pentru huliganism.

Lasă un comentariu