Riscurile la care sunt supuși copiii pe rețelele de socializare i-au determinat pe cei de la Facebook să lanseze o nouă aplicație

Embed:

Riscurile la care sunt supuși copiii pe rețelele de socializare i-au determinat pe cei de la Facebook să lanseze o nouă aplicație. Este vorba despre Messenger Kids, o versiune adaptată a serviciului clasic de mesagerie. Aceasta le permite părinților să controleze mesajele trimise sau primite.

Software-ul vine la pachet cu o interfață simplificată și adaptată celor mici. Noutatea constă în faptul că aplicația va limita accesul anumitor contacte și grupuri de discuții, incluse pe o listă creată de părinți.

Adaptată nevoilor copiilor, Messenger Kids poate fi folosită pentru apeluri video cu mai mulți prieteni simultan, dar și pentru trimiterea de GIF-uri animate sau stickere. Update-ul a fost realizat pentru a reduce riscul interacțiunii persoanelor străine cu micii utilizatori, ceea ce oferă un nivel suplimentar de protecție.

Messenger Kids este deja disponibilă în versiune de testare pentru IOS, iar în curând, va fi lansată și pentru platforma Android.

Lasă un comentariu