Reţinut pentru furturi din maşini

Embed:

Spărgea geamurile şi fura tot ce găsea de valoare în interiorul autovehiculelor. Este cazul unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Capitală, care a fost reţinut de oamenii legii, după ce doi şoferi s-au plâns că automobilele lor au fost ţinta unui jefuitor.

Potrivit poliţiei, bănuitul ar fi pătruns în două unităţi de transport de unde ar fi sustras bani şi bunuri materiale în sumă de aproximativ 30.000 de lei. Prima ţintă a fost un autoturism marca Toyota, parcată pe strada Mihail Sadoveanu. Cea de-a doua captură a fost o maşină Audi, aflată pe Bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei.

În cadrul audierilor, suspectul şi-ar fi recunoscut vinovăţia. Acum el este reţinut pe un termen de 72 de ore, fiind cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat pentru faptele sale ilicite, individul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 de lei până la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la patru ani de privaţiune de libertate.

Lasă un comentariu