Reţinut pentru escrocherie

Embed:

A luat banii şi a dispărut. Este vorba de un individ, în vârstă de 43 de ani, locuitor al Capitalei, care ar fi înşelat un bărbat, sub pretextul importării unui automobil.

Tipul a ajuns pe mâna poliţiei în scurt timp după ce victima, un bărbat în vârstă de 44 ani, originar din raionul Cantemir, s-a adresat după ajutor la forţele de ordine.

În urma investigaţiilor demarate de poliţişti, s-a constatat că bănuitul acţiona plasând pe un site anunţuri cu privire la importul mijloacelor de transport.

De la victimă, suspectul ar fi cerut o sumă de 4000 de euro, ca avans, întocmind şi o recipisă în care se obliga ca în termen de 20 de zile să importe autovehiculul de model Toyota de peste hotare. După ce acesta a luat banii, a dispărut.

Potrivit oamenilor legii, individul ar mai fi fost în conflict cu legea, anterior fiind judecat şi în alte 13 cazuri de infracţiuni similare, acţionând după aceeaşi schemă.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul riscă să fie sancționat cu amendă sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Lasă un comentariu