Recreează filmele premiate cu Oscar

Embed:

În timp ce majoritatea cinefililor preferă să vadă de câteva ori filmul preferat, în "compania" unui bol de popcorn, alții încearcă să intre chiar în pielea personajelor principale.

Este și exemplul unei familii, devenită extrem de populară în mediul virtual. Mai exact, o mamă și cele trei fiice ale ei, reproduc scene renumite din producțiile cinematografice premiate cu Oscar și le surprind în imagini pe care le postează pe internet.

"Aventura unei familii, printre filmele nominalizate la Oscar" este denumirea proiectului inițiat de Maggie Storino și fetițele sale. Totul a început acum șapte ani, atunci când femeia a primit în dar o rochie neagră de balet pentru mezina sa. Ținuta a reprezentat și principala sursă de inspirație pentru a reproduce scene din filmul "Lebăda neagră".

De atunci, în fiecare an, Maggie alege câteva producții, iar Sofia, Sadie și Sloane joacă principalele roluri. Până acum, acestea au realizat scene din "Mad Max", "Lupul de pe Wall Street", "Marțianul", "La La Land" și alte filme de succes.

 

Lasă un comentariu