Problema mizeriei aduse în oraş de camioanele de mare tonaj, în atenţia administraţiei Capitalei. Silvia Radu le-a cerut responsabililor de acest domeniu să găsească urgent o soluție

Embed:

Mizeria adusă în oraş de camioanele de mare tonaj e ca un spin în talpa administraţiei Capitalei. Primarul interimar Silvia Radu le-a cerut responsabililor de acest domeniu să găsească urgent o soluție.

Aceaste imagini au fost surprinse la ieşirea de pe un şantier din sectorul Buiucani al Capitalei.

Pentru a reduce un pic din mizeria creată, unii administratori au angajat persoane care curăță cu lopata noroiul de pe drum.

Șoferii sunt indignați că sunt nevoiți să cheltuie zilnic sute de lei pentru a-și spăla mașina.

"În fiecare zi mașinile mari circulă și toată mizeria asta se duce în oraș. Mașinile trebuie de spălat în fiecare zi. Nu e normal lucrul ăsta. În fiecare zi practic o spăl. 120 de lei trebuie să scoți în fiecare zi din buzunar".

Și pietonii cred că administratorii șantierelor trebuie să găsească o soluție. 

"Eu cred că ar trebui să curețe pentru că e imposibil de mers prin murdăria aceasta. Eu rar vin pe aici, dar de fiecare dată m-am murdărit".

Problema a ajuns în atenția primarului interimar al Chișinăului, Silvia Radu. 

"Cred că ar trebi să impunem o disciplină la acest capitol. Nu este normal ca constructorii să-și execute lucrările și apoi mașinile murdare să împrăștie glodul prin oraș, iar noi cu banii bugetari să spălăm din urma lor. Ar trebui să aibă o instalație înainte de ieșire din șantier pentru spălarea roților", a comunicat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Primarul interimar Silvia Radu a dispus ca fiecare constructor să fie informat despre problemă și anunțat că trebuie să găsească o soluție pentru înlăturarea acesteia.

Lasă un comentariu