Prinși în timp ce se drogau pe stadion

Au căutat un loc mai ferit de ochii lumii și s-au apucat să fumeze droguri, pe terenul de sport al unui liceu. Nu au ținut cont însă de vigilenţa trecătorilor. Doi indivizi din Capitală au ajuns pe mâna unui echipaj de reacționare operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, după ce au fost surprinși în timp ce se delectau cu substanţe narcotice.
Embed:

Indivizii din imagini au fost săltaţi de un echipaj 902, fiind suspectaţi de consum de droguri. Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 22:00, după ce un locuitor al Capitalei le-a comunicat poliţiştilor că pe stadionul unui liceu din sectorul Buiucani se află două persoane cu un comportament straniu, care par să consume substanţe narcotice.

Mai mult decât atât, oamenii legii au mai găsit asupra celor doi bărbaţi și un dispozitiv de inhalare a drogurilor. Fără prea multă vorbă, polițiștii i-au încătușat pe suspecţi și i-au transportat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru stabilirea identităţii acestora și documentarea cazului.

După ce au recunoscut în fața ofițerilor de poliție că substanța le aparține, în fața camerei de filmat indivizii au preferat să nege totul.

Substanţa găsită asupra bărbaţilor a fost ridicată pentru a fi supusă expertizei. În cazul în care se va stabili că aceasta intră în categoria narcoticelor, pe numele suspecţilor va fi pornită o cauză penală pentru deţinere şi consum de droguri.

Lasă un comentariu