Preziceri pentru noul an. Zodiile care vor avea cel mai mult noroc în anul câinelui de pământ

Embed:

2018 va aduce noroc pentru cei care se vor pune pe treabă, spun astrologii. Potrivit zodiacul chinezesc, anul care a venit este al câinelui de pământ şi aduce o perioadă de autocunoaștere profundă, când putem scăpa de vicii şi emoţii negative.

"Spre deosebire de ceilalţi ani, noul an vine, totuşi, cu un pic mai multă stabilitate, dar oricum, vor fi schimbări majore. Se recomandă în noul an să avem disciplină severă şi neapărat răbdare ca să atingem scopurile pe care ni le-am propus", a comunicat astrologul Canal 3, Cristina Oxentii.

Cei mai norocoşi în acest an vor fi nativii din zodia scorpion.

"Nativii din scorpion pentru acolo se află Jupiter şi le oferă multe posibilităţi, neapărat peştii pentru că sunt aspecte astrale favorabile pentru extindere, deschidere, aici aş adăuga vărsătorii şi nu în ultimul rând capricornii, doar că cei din urmă vor munci foarte mult", a menționat astrologul Canal 3, Cristina Oxentii.

Moldovenii îşi doresc ca 2018 să fie un an norocos, plini de realizări şi momente frumoase alături de cei dragi. 

"Sănătate că este mai scumpă decât toate, iar pe celelalte le va rândui Dumnezeu cum ştie el".

"Să fie pace şi linişte".

"Este un an semnificativ al câinelui şi el este un prieten pentru toţi şi chiar îmi pare că cel mai devotat. Aş dori la toată ţara să trăiască în pace, bucurie şi prietenie".

"Pe plan de serviciu, o familie ar fi de dorit la anii mei".

"Aş vrea să mă duc la mare cu soţul, niciodată nu am fost, vrem să mergem la vară, într-o vacanţă".

"Pentru familie vrem sănătate şi să fim mereu împreună".

Lasă un comentariu