Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, mizează pe Atletico Madrid

Embed:

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, crede că Atletico Madrid va câștiga Liga Europa în finala din această seară cu Olympique Marseille. Partida va fi transmisa la Canal 3 de la ora 21 si 45 de minute. Şeful forului fotbalistic naţional afirmă că elevii lui Diego Simeone au mai multă experienţă la nivel internaţional în comparație cu jucătorii clubului Olympique Marseille.

"Echipa din Madrid are superioritate, a jucat şi în finala Ligii Campionilor. Campionatul lor este mai puternic decât cel francez. La momentul de faţă, madrilenii au jucători mai experimentaţi, mulţi dintre ei pot să joace ultimul meci din cauza vârstei, aşa că se vor strădui să câştige acest meci", a spus preşedinte FMF, Pavel Ciobanu.

Finala se va disputa astăzi, 16 mai, pe Stade de Lyon, care are o capacitate de 56 de mii de locuri. Partida va fi arbitrată de olandezul Bjorn Kuipers. Atletico a mai cucerit trofeul Ligii Europei în anii 2010 şi 2012, iar Olympique Marseille va evolua în premieră în finala unei competiţii europene după o pauză 14 ani. Meciul va fi transmis în direct de CANAL 3, de la ora 21 şi 45 de minute. 

Lasă un comentariu