Președinta microbistă. Kolinda Grabar-Kitarovic afirmă cu încredere că naționala ţării sale va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Embed:

Preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, admirată de toți microbiștii croați, a ratat meciul naționalei sale din semifinalele Cupei Mondiale. Totuși, ea afirmă cu încredere că naționala ţării sale va învinge Franța, duminică, și va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Președintele Croației nu a putut urmări partida cu Anglia de pe stadion, întrucât a fost prezentă, la Bruxelles, la summit-ul NATO. Preşedintele croat a fost, însă, tot timpul la curent cu desfăşurarea evenimentelor din Rusia, iar la final, a avut câte un cadou pentru doi dintre cei mai importanţi lideri ai lumii. Doamna Grabar-Kitarovic i-a oferit lui Trump un tricou al naţionalei croate cu numărul 9 pe spate şi imprimat cu numele preşedintelui american, în timp ce Theresa May a primit şi ea un tricou, dar cu numărul 10.

Anterior, președintele a făcut furori la turneul final din Rusia, după ce a fost surprinsă bucurându-se ca un adevărat microbist în tribune, iar apoi a mers şi a cântat cu jucătorii, la vestiar.

În 2016, Kolinda Grabar-Kitarovic a ajuns, fără voia ei, în centrul atenției, pe internet, după ce s-ar fi speculat că aceasta a fost surprinsă în costum de baie, în ipostaze sexy, la plajă. În realitate, fotografiile aparțineau nimeni alteia decât celebrei Coco Austin, soția rapper-ului Ice-T.

Croaţia scrie istorie la Campionatul Mondial de fotbal, unde s-a calificat pentru prima dată în finala competiţiei. Echipa lui Zlatko Dalic va întâlni în finală selecționata Franței.

Lasă un comentariu