Premierul Pavel Filip i-a cerut explicaţii ministrului Economiei, Chiril Gaburici, privind starea dezastruoasă a unei porţiuni de drum din raionul Anenii Noi

Embed:

Premierul Pavel Filip i-a cerut explicaţii ministrului Economiei, Chiril Gaburici, privind starea dezastruoasă a unei porţiuni de drum din raionul Anenii Noi, de pe urma căreia suferă locuitorii din trei sate. Din cauza maşinilor de mare tonaj care trec prin zonă, casele oamenilor sunt pline de fisuri. Premierul a cerut ca în câteva zile să înceapă lucrările de reparaţie a drumului avariat.

"Vreau să avem un răspuns concret când şi din ce resurse va fi reparată această porţiune de drum. Dar şi să luăm toate măsurile astfel încât să respectăm încărcătura acelor camioane care trec pentru că şi inspecţiile de rigoare sunt în subordinea noastră", a declarat prim-ministrul, Pavel Filip.

Mai mulţi locuitori din cele trei localităţi din Anenii Noi s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi au organizat ieri un protest paşnic prin care şi-au arătat nemulţumirea faţă de starea drumului.

Lasă un comentariu