Premierul Pavel Filip a cerut ca acoperişul Institutului de Zoologie, distrus de incendiu, să fie reparat în regim de urgenţă

Embed:

Premierul Pavel Filip a cerut ieri, la şedinţa Guvernului, ca acoperişul Institutului de Zoologie, distrus de incendiu, să fie reparat în regim de urgenţă. El s-a arătat indignat de faptul că deşi banii pentru aceste lucrări s-au alocat încă din luna mai, până acum nu s-a făcut nimic.

"Eu înţeleg că avem proceduri birocratice, în acelaşi timp este o situaţie de urgenţă, de aceea o să rog în continuare Ministerul Educaţiei, dar şi Economiei, să luaţi măsurile cât mai rapid, astfel încât să reparăm acoperişul acestei clădiri", a declarat prim-ministrul, Pavel Filip.

Pavel Filip spune că a aflat despre starea dezastruoasă în care se află clădirea Institutului de Zoologie de la televizor. Potrivit lui Filip, în timpul ploilor, apa pătrunde în încăperi, iar pereţii sunt plini de mucegai. 

Pe data de 20 aprilie, acoperişul Institutului de Zoologie al Academiei de Ştiinţe, a fost distrus în timpul unui incediu de proporţii.

Lasă un comentariu