Poliţiştii cu un pas înaintea hoţilor

Embed:

Cu un pas înaintea hoţilor de bunuri din maşini. Poliţiştii au mai reţinut un individ, specializat în spargerea şi golirea automobilelor din capitală. De această dată, suspectul este un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din raionul Străşeni.

Potrivit oamenilor legii, doar în luna noiembrie a anului curent, bănuitul ar fi dat lovitura în cel puţin cinci autovehicule. Acţiunile sale au fost surprinse şi de camerele de supraveghere instalate în apropierea locului incidentului.

Din imaginile video, se vede cum individul se furişează printre unităţile de transport şi se uită atent în interiorul fiecărei maşini. În momentul când vede un obiect de preţ, sparge geamul portierei, îl ia şi fuge. Forţele de ordine au declarat că individul nu este la prima sa abatere de la lege, el fiind anterior reţinut şi documentat pentru comiterea de infracţiuni patrimoniale. Totodată, el ar fi fost implicat şi într-un şir de jafuri stradale.

Acum, bănuitul este reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul de detenţie provizoriu al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să se aleagă cu o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 13.000 de lei până la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la patru ani de privaţiune de libertate.

Lasă un comentariu