Poliţia Capitalei a deconspirat două grupări criminale specializate în comercializarea drogurilor şi trafic de fiinţe umane

Embed:

Poliţia Capitalei a deconspirat două grupări criminale specializate în comercializarea drogurilor şi trafic de fiinţe umane. Oamenii legii au depistat şi un depozit ilegal de muniţii. În urma descinderilor desfăşurate în acest weekend au fost reţinuţi în total nouă bănuiţi. 

Doi bărbaţi, locuitori ai oraşelor Ceadîr-Lunga şi Comrat, au fost încătuşaţi la trecerea frontierei de stat, în timp ce încercau să traficheze o tânără de 23 de ani. Cei doi au recrutat-o pentru prestarea serviciilor sexuale în Turcia. Indivizii riscă până la 15 ani de puşcărie.

Alţi trei bărbaţi din Ialoveni şi Chişinău au fost reţinuţi pentru comercializarea drogurilor. Ofiţerii de investigaţie ai sectorului Buiucani au reţinut în flagrant un grup de indivizi, care a organizat în subsolul unui bloc de locuit, un punct de comercializare şi de consum a drogurilor.

La faţa locului au fost depistate aparate artizanale de consum şi de preparare a drogurilor, precum şi seringi de unică folosinţă.

Iar în comuna Budeşti, într-o casă particulară, poliţiştii au descoperit o cantitate mare de muniţii păstrate ilegal. Proprietarul riscă până la trei ani de închisoare.

Lasă un comentariu