Pizza "zburătoare"

Embed:

În ritmul vieţii moderne adesea mâncăm din fugă, iar dacă nu avem timp să gătim, punem mâna pe telefon, ca să comandăm o porție nesănătoasă de fastfood.

E ieftin, comod și rapid, având în vedere că bucatele ne sunt livrate cu maşini sau motociclete. Ei bine, doar în Cuba aveți ocazia să mâncați o pizza zburătoare şi asta pentru că tarta se livrează pe cale aeriană.

Marta Castaneda  a deschis pizzeria  “A mi manera” în anul 2010,  împreună cu soţul său. Localul se afla chiar în casa lor din Havana, în care cei doi locuiau. Pe acoperiş erau cuptoarele unde se rumenea produsul, iar la parter era punctul de eliberare a comenzii, deoarece clienţii luau pizza la pachet.

Marta era nevoită să parcurgă de zeci de ori de-a lungul zilei treptele casei. Pentru că procesul era extenuant, cei din jur le-au spus, mai în glumă, mai în serios, că ar putea coborî produsul într-un coş pe o funie. Zis şi făcut.

La sfârşitul anului trecut, Marta a rămas văduvă. Şi pentru că nu s-ar fi putut isprăvi de una singură cu afacerea, s-a angajat să o ajute chiar cea mai bună prietenă a sa, care poartă același nume.

"Eu sunt prima Marta, cea mai în vârstă, iar ea este a doua Marta, mai tânără", a spus co-proprietara pizzeriei, Marta Castaeda.

"Pizzeria se numeşte “În felul meu” pentru că o puteţi comanda exact cum v-o doriţi, iar noi o gătim", a spus co-proprietara pizzeriei, Marta Castaeda.

Vin să guste produsul celor doua Marte până și locuitorii orașelor vecine.

"Secretul unei pizza gustoase este aluatul şi sosul. Fiecare producător are rețeta sa, pe care nu o va divulga niciodată.  Noi rămânem fideli principiului: aluatul trebuie făcut manual", a spus co-proprietara pizzeriei, Marta Castaeda.

Acum cele două prietene sunt coproprietare ale afacerii şi în egală măsură muncesc, câştigă şi iau decizii. Se pare că secretul celor două afaceriste este cât se poate de simplu.

"Întotdeauna încercăm să facem lucrurile cu zâmbet, şi râdem mult împreună pentru că asta ne face ziua mai frumoasă", a spus co-proprietara pizzeriei, Marta Castaeda.

Lasă un comentariu