Percheziţii la Direcţia Arhitectură din cadrul Primăriei Capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău

Embed:

Descinderile matinale în dosarul ilegalităţilor din construcţii s-au soldat cu reţineri. În total şapte persoane, printre care specialişti în domeniul construcţiilor, au fost escortate la Centrul Naţional Anticorupţie în urma percheziţiilor efectuate în mai multe adrese, inclusiv la Direcţia Arhitectură şi Urbanism a Primăriei Capitalei şi Oficiul Cadastral Teritorial.

"- Oferiţi-ne câteva detalii...
 - Nu putem, este serviciul de presă al Centrului Naţional Anticorupţie".

Ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie au păşit pragul Direcţiei municipale arhitectură şi urbanism la ora opt dimineaţa, iar percheziţiile au durat două ore şi jumătate. În tot acest răstimp, amenii care au venit aici să-şi rezolve anumite probleme, nu au putut nimeri în birourile funcţionarilor.

"Avem urgenţă. Din data de 10 am plângere la ei, care îmi tot zic: "Vino, data viitoare primeşti răspuns ". Până astăzi vin şi încă este închisă uşa".

Şeful direcţiei Arhitectură Sergu Borozan spune că nu a ştiut nimic despre descinderile celor de la CNA. La rândul său, primarul Capitalei Silvia Radu le-a urat succes organelor abilitate. Edilul a mai scris pe pagina sa de Facebook că funcţionarii vinovaţi trebuie pedepsiţi.

Lasă un comentariu